Onze persoonlijke

benadering

Die maakt het verschil!

Bekijk meer

Wat wij u bieden:

Een persoonlijke makelaar voor een eerlijk advies.

Of u nu een huis zoekt of uw huis wilt verkopen: u bent gebaat bij een eerlijk advies. Geen taxaties die u doen gaan dromen wanneer dat niet realistisch is. Wij begrijpen dat u 'het huis van uw dromen heeft gevonden'. Net als dat wij begrijpen dat het huis dat u wilt verkopen 'het mooiste huis in de straat is'. Uw gevoel is het belangrijkste bij de aan- of verkoop van een huis. Maar u wilt ook een eerlijk advies. Iemand die u echt met advies bij staat. 

U zoekt een expert. Die hebt u gevonden.

Een huis kopen is meestal een van de grootste beslissingen in uw leven. Een huis verkopen ook. Wij helpen u het hoofd koel te houden. En met het zorgvuldig regelen van alle zaken die daarbij komen kijken. Het verkoop- of aankoopproces, het voorlopige koopcontract en wat er gebeurt zodra de potentiele koper of verkoper zich terugtrekt. Zaken waar u zich liever niet druk over wilt maken. Dat hoeft ook niet. Dat doen wij.

Kennis van de markt en heel veel ervaring.

De landelijke tendensen op de woningmarkt krijgt u vaak nog wel mee. Maar hoe zit het hier in de regio? Welke huizen 'gaan snel', waar is veel vraag naar? Hoeveel potentiële kopers zijn er nog meer op zoek naar hetzelfde huis als u? Een reële prijs voor een huis is afhankelijk van veel van deze factoren. Maar ook hoeveel tijd u heeft. U hebt iemand nodig die de regio op zijn duimpje kent. Die weet wat er speelt. Zo krijgt u het meest reële advies. 

Iemand die verder kijkt dan de dorpsgrens.

Als onderdeel van Hofstede Makelaardij o.g. werken wij intensief samen met zes makelaarskantoren in de regio: Gorinchem, Meerkerk, Werkendam, Veen, Sliedrecht en Zaltbommel. Niet alleen ons aanbod en onze kennis van de regio is groter, ook onze lijst met woningzoekenden. Weten wat er speelt in de hele regio. Dat is onze kracht!

Laten wij ons even voorstellen.

Marion Blom, geboren en getogen in Zaltbommel maar sinds kort woonachtig in Kerkdriel. Hiervoor heb ik in verschillende plaatsen in de omgeving gewoond, waaronder enkele  jaren boven mijn zaak in de binnenstad van Zaltbommel.  Ik ben dol op Zaltbommel. Maar nu ik in Kerkdriel aan de Maas woon, ervaar ik ook de rust en de ruimte van het wonen in een van de prachtige dorpen die de Bommelerwaard rijk is. Daar houd ik van: dat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn in deze regio. En ik weet als geen ander dat woonwensen kunnen veranderen.

Inmiddels bijna vijfentwintig jaar ben ik met heel veel liefde en plezier werkzaam in de makelaardij. Ik beoefen mijn vak met zorg en passie. Ik heb geen werk maar een hobby, hoort u mij regelmatig zeggen! Er is niets leuker om mensen te begeleiden met het realiseren van hun dromen. Een huis is zo bepalend voor hoe u zich voelt en uw levensgeluk. U koopt immers geen huis maar een thuis. Na een aantal jaren in loondienst werkzaam te zijn geweest op onze vestiging in Veen kreeg ik de kans om mijn eigen kantoor te openen in Zaltbommel met Lia Jacobsen als NVM makelaar aan mijn zijde. Sinds 2013 ben ik hiervan de trotse eigenaresse. Mijn kantoor is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in de binnenstad van Zaltbommel aan de Gamerschestraat 49 te Zaltbommel. U bent er van harte welkom!

Ons aanbod.

Kom gerust vrijblijvend even kijken bij een van onze woningen. Klik voor meer
informatie op een van de woningen. Wilt u graag een woning bezichtigen of meer informatie over een pand: bel ons gerust!

Twee onder een kapwoning
in
KERKDRIEL

Vraagprijs: €415.000 kosten koper

Meer informatie

Nieuw

Twee onder een kapwoning
in
ROSSUM

Vraagprijs: €399.000 k.k.

Meer informatie


in
KERKDRIEL

Vraagprijs: €250.000 kosten koper

Meer informatie


in
KERKDRIEL

Vraagprijs: €275.000 kosten koper

Meer informatie

Verkocht

Twee onder een kapwoning
in
ZALTBOMMEL

Vraagprijs: €585.000 k.k.

Meer informatie

Verkocht

Twee onder een kapwoning
in
KERKDRIEL

Vraagprijs: €529.500 k.k.

Meer informatie

Nieuw

Vrijstaande woning
in
HEEREWAARDEN

Vraagprijs: €649.000 k.k.

Meer informatie

Verkocht onder voorbehoud

Twee onder een kapwoning
in
GAMEREN

Vraagprijs: €383.000 k.k.

Meer informatie

Columns.

Sneeuwbaleffect

Die gedachte kwam zomaar bij me op toen een koper van een woning mij enthousiast vertelde dat de bank akkoord ging met de financiering van zijn nieuwe huis. Want eigenlijk ging de 'sneeuwbal' toen pas echt aan het rollen. Niet alleen was het effect van het akkoord van de bank bij hem zichtbaar. Ook voor mijn persoon, de notaris, het kadaster, de keukenboer, de loodgieter, stucadoor, schilder enz. ging  de zaak weer lekker lopen. En vervolgens merkten ook de slijter, de woningstoffeerder,...

Lees meer   Alle Columns