U wilt verhuizen

U wilt verhuizen!  Echt verder …maar uw huis staat al geruime tijd te koop…. Het gevoel bekruipt u dat u helemaal niets kunt doen behalve mopperen op de woningmarkt, de banken, de regering en wie er nog meer voor uw voeten loopt. En dan wordt een zelfde soort huis, 2 straten verder, wel verkocht! Om gek van te worden! Maar is dat wel zo? Kun je echt helemaal niets doen? Kun je alleen maar zitten afwachten? Wil je in deze tijd je huis verkopen dan heeft mopperen helemaal geen zin, maar moet er actie in de tent zijn. Niks afwachten dus! Maar hoe? Hoe doe je dat?

Wat doe je als je ziek bent en je wordt maar niet beter? Dan ga je bij een andere arts een second opinion halen. Dat doe je niet omdat je ontevreden bent over je eigen arts, maar omdat je wel eens wil weten wat een andere deskundige er nu over te zeggen heeft. En zo’n second opinion is wellicht ook de oplossing om te zorgen dat uw huis nu ook verkocht wordt. Net als dat andere huis, 2 straten verderop. Een andere deskundige die eens over je schouder meekijkt. En helemaal niet omdat u ontevreden bent over uw eigen makelaar, maar gewoon omdat u een frisse blik wilt en samen met uw eigen makelaar de verkoop van uw huis nieuw leven wilt  inblazen.

Sinds kort. is het “over je schouder meekijken” een officiële service van Hofstede Makelaardij Zaltbommel. Samen met u kijken we naar de P's van Presentatie en Promotie van uw huis. Staat je huis in ons werkgebied? Dan kunnen we ook naar de P van Prijs kijken. Hierna kunt u samen met uw eigen makelaar weer fris de verkoop in met uw woning. Informeer gerust eens op ons kantoor naar de mogelijkheden.