U heeft uw droomhuis gevonden!

Soms loopt u er zomaar tegenaan: uw droomhuis. Maar veel vaker is daar een lange zoektocht aan vooraf gegaan. En als u dan zover bent dat u echt stappen wilt ondernemen, is het goed om u te informeren.

Als uw droomhuis bij ons te koop staat dan kunt u het beste even bellen voor het inplannen van een bezichtiging. Niets geeft u zo'n volledig beeld van een huis als dat u er zelf doorheen loopt. De ruimte komt tot leven en de afmetingen voelen vaak anders als u daadwerkelijk in de ruimte staat.

Het gevoel dat u krijgt als u voor het eerst uw beoogde droomhuis binnentreedt is heel belangrijk. Voelt het goed? Eigenlijk begint dat al bij het inrijden van de straat. Voldoet de woonomgeving aan uw woonwensen? Na de bezichtiging heeft u antwoord op al deze vragen.Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Als een woning bij ons te koop staat, behartigen wij de belangen van de verkoper. Het is dan ook verstandig om uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen. Dat kunnen wij dan helaas niet voor u zijn en ik wil u dan ook van harte adviseren uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen. Natuurlijk kunt u ook zelf de aankoop regelen en de onderhandelingen voeren.

TIP!

Voor de bezichtiging is het handig om aan het volgende te denken:

- Neem een meetlint mee
- Zorg dat u een fototoestel of de camera op uw telefoon bij de hand heeft
- Evt. een notitieblok en pen om zaken die u niet wilt vergeten te noteren
- En bedenk van te voren welke vragen u hebt over de woning. Denk daarbij o.a. het bestemmingsplan en net onderhoud.